KaRo BV

Activiteiten .

KaRo is een toeleveringsbedrijf en installateur voor de (glas)tuinbouw, gevestigd op het ABC-terrein in Zwaagdijk-Oost. Ons pand is onderverdeeld in een winkel, een magazijn met tuinbouwbenodigdheden en een grote werkplaats voor onderhoud, constructie, elektra en watertechniek. Ons bedrijf is onder te verdelen in twee divisies:

 • Handelsgoederen voor de (glas)tuinbouw
 • Tuinbouwtechniek vanaf de vestiging en op lokatie

HANDELSGOEDEREN

De handel bestaat uit een breed pakket aan gebruiks- en verbruiksartikelen voor de (glas)tuinbouw. Hierbij wordt een combinatie gezocht tussen prijs, kwaliteit c.q. degelijkheid en veilige, ergonomische aspecten. Met onze vrachtwagen wordt op maandag, woensdag en vrijdag de route in Noord-Holland gereden voor af te leveren bestellingen.

EEN GREEP UIT ONS ASSORTIMENT HANDELSGOEDEREN:

 • Verpakkingsmaterialen; bloemenhoezen, -vellen, potten, containers, trays, bloemenflesjes, papier
 • Steunmateriaal, bloemengaas, bevestigingsmateriaal
 • Geïntegreerde gewasbeschermingsproducten; gewasbeschermingsmiddelen, biologische bestrijding
 • Meststoffen, voorbehandelingsmiddelen, schoonmaak- en ontsmettingsmiddelen
 • Substraten; steenwol, cocos-producten, potgrond, vermiculite, perlite
 • Persoonlijke beschermingsmiddelen, facilitaire en hygiëne producten
 • Uitgebreide voorraad watertechniek, elektrotechniek, verwarmingstechniek
 • Meetapparatuur; temperatuur, luchtvochtigheid, Co2, pH, EC, chloor, redox etc.
 • Bevloeiingsmatten, gronddoek, insectengaas, folies

TECHNIEK

Onze techniek-afdeling bestaat uit een team van 13 mensen, waaronder 10 monteurs met kennis en ervaring op het gebied van water-, elektro- en verwarmingstechniek. 24 uur per dag, 7 dagen in de week is de service-dienst bereikbaar. de werkzaamheden betreffen projecten, onderhoud, reparatie en klantspecifieke werken, zowel vanuit de werkplaats als op locatie.

WATERTECHNIEK

Onze watertechniek omvat oplossingen voor de glastuinbouw, buitenteelten als fruit & plantkwekerijen, tennisvelden, maneges en siertuinen. De projecten bestaan o.a. uit emissie vrij maken van de waterstromen in de glastuinbouw middel filter- en ontsmettingstechnieken, beregening, druppelbevloeiing en wateropslag. Als Hortimax-dealer verzorgen we complete watertechnische, computergestuurde watertechniek, zoals bemestingsunits. De nadruk bij watertechniek ligt op het gesloten krijgen van de waterstromen. Middels filter- en desinfectietechniek helpen we onze klanten aan toekomstbestendige oplossingen.

ELECTROTECHNIEK

Elektrotechniek is in de moderne tuinbouw niet los te koppelen van de watertechniek; computers, regenautomaten, EC- & pH-sturing etc. Ook aanvullende elektro als verlichting, ventilatie en klimaattechniek vallen binnen onze techniektak. Computergestuurde klimaatregeling van Hortimax of Priva, indien gewenst in combinatie met watertechniek.

VERWARMINGSTECHNIEK

Op het gebied van verwarmingstechniek verzorgen we al enkele decennia de levering, installatie en het onderhoud van heteluchtverwarming, zoals gas- en olie-heaters van Priva.

Wateropslag
Weerbaar telen
Watertechniek
Schermmiddelen
Bovenberegening
Persoonlijke bescherming
Ventilatie
Organische meststoffen
Water ontsmetten
Naar de webshop

Projecten .

Project afbeelding

Regenwaterbassin Ronico

01 aug 2022 Bekijk project

Nieuws .

Nieuws afbeelding

Jubileumfeest KaRo 50 jaar

05 sep 2022 Lees bericht